En este momento estás viendo XAROP d’ATZAVARA

XAROP d’ATZAVARA

Com sempre, nosaltres confiem en el xarop d’atzavara bio de la marca Rel. El xarop d’atzavara, també conegut com a nèctar d’atzavara o mel d’atzavara, té un índex glucèmic més baix que el sucre. És ideal per rebosteria o per endolcir el teu iogurt. És una alternativa vegana a la mel i més econòmica que el xarop d’auró. És un excel·lent potenciador del sabor i l’aroma i se’n necessita menys quantitat per aconseguir el mateix nivell de dolçor que el sucre.

Et proposem una recepta ben fàcil on pots utilitzar el xarop d’atzavara d’una manera diferent de l’habitual: “Amanida de pollastre amb amaniment de mostassa i xarop d’atzavara”.

Ingredients

  • Enciam
  • 1/2 pit de pollastre
  • Ceba tendra o ceba
  • Tomàquets cherry
  • Xarop d’atzavara
  • AOVE
  • Mostassa

Preparació

Per a començar tallem el pollastre en tires i el coem. Podem bullir-ho en aigua o en brou de pollastre. Jo ho vaig coure en brou de pollastre perquè queda més saborós.

Tallem la ceba tendra en tires, els cherrys i a més afegim unes fulles d’alfàbrega.

En un bol barregem 1 cullerada de mostassa, una cullerada de xarop d’atzavara, una cullerada d’oli d’oliva i sal al gust.

Proveu aquesta vinagreta i ens expliqueu que tal?

Deja una respuesta