En este momento estás viendo TÒFONES D’ALVOCAT

TÒFONES D’ALVOCAT

Et ve de gust quelcom dolç? “Antojillo” de xoco? Avui us proposem una recepta ideal com a alternativa als bombons carregats de sucres. TÒFONES D’ALVOCAT, unes postres ràpides de fer amb només 4 ingredients: alvocat, xocolata negra, mantega i cacau en pols. ⁠

La nostra recepta no porta sucre afegit pel qual si us agrada el sabor lleugerament amarg de la xocolata negra, la gaudireu enormement.⁠

Ingredients

  • 1 Alvocat madur⁠
  • Xocolata negra per a postres⁠
  • 80 g Mantega⁠
  • 10 g Cacau en pols⁠

Preparació

Fon la xocolata negra i la mantega al microones en 3 sèries d’un minut. Obre l’alvocat i retira’n l’os. Amb ajuda d’una cullera, extreu la polpa i pica-la amb una forquilla fins a obtenir una crema.⁠

Aboca la xocolata fosa sobre la polpa d’alvocat picada i treballa la mescla fins que sigui homogènia. Obtindràs una massa amb textura molt lleugera impossible de manejar així que el millor és ficar la massa en el congelador durant uns 45 minuts.⁠

Passat aquest temps, retira la mescla del congelador i forma les tòfones fent boles amb culleres o amb les mans. Arrebossa-les després amb el cacau pur en pols per a obtenir el seu aspecte habitual. Si no te les menges de seguida guardar-les a la nevera, aguanten un parell de dies en bon estat. ⁠

Qui s’anima i ens comparteix les seves fotos?!⁠

Deja una respuesta