Cristina Arroyo

Quan l’equilibri amb el nostre entorn i amb nosaltres es trenca, apareix la malaltia. Per això és prioritari moure’ns, expressar emocions, afavorir els pensaments positius i sobretot no jutjar-nos. Si a més aconseguim tenir una relació saludable amb l’alimentació, podem desenvolupar les nostres capacitats de curació a través de l’art d’aprendre viure. Al cap i a la fi, la nostra salut és a les nostres mans.

  • Dietista integrativa i Naturòpata (Institut Roger de Llúria)
  • Experta a NCA (nutrició cel·lular activa). Felipe Hernández Ramos.
  • Tècniques psicoemocionals (Coaching, PNL i Eneagrama) amb Luz Marina Aguayo (I.Heilpraktiker).
  • Auriculoterapia. Ela Meyer (I.Heilpraktiker)
  • Massatge ayurveda amb gemmes. katy Ambrosio. (I.Heilpraktiker).
  • Tècniques de relaxació, meditació i mindfulness. Josep Maria Gasset (I.Heilpraktiker).
  • Formació en Kinesiologia TFH (Touch For Health). Núria Sánchez. (Institut Europeu de Kinesiologia Unificada).
  • Cuina Energètica. Montse Vallory
  • Macrobiòtica. Daniel Mayor (Escola Esmaca)
  • Curs integral de cuiner (Escola d’hostaleria Hofmann).
  • Curs avançat de Biocuina i nutrició aplicada. Aula Biocuina de Vanessa Losada.