Cristina Arroyo
Quan l’equilibri amb el nostre entorn i amb nosaltres es trenca, apareix la malaltia. Per això és prioritari moure’ns, expressar emocions, afavorir els pensaments positius i sobretot no jutjar-nos. Si a més aconseguim tenir una relació saludable amb l’alimentació, podem desenvolupar les nostres capacitats de curació a través de l’art d’aprendre viure. Al cap i a la fi, la nostra salut és a les nostres mans.
- Dietista integrativa i Naturòpata (Institut Roger de Llúria)
- Experta a NCA (nutrició cel·lular activa). Felipe Hernández Ramos.
- Tècniques psicoemocionals (Coaching, PNL i Eneagrama) amb Luz Marina Aguayo (I.Heilpraktiker).
- Auriculoterapia. Ela Meyer (I.Heilpraktiker)
- Massatge ayurveda amb gemmes. katy Ambrosio. (I.Heilpraktiker).
- Tècniques de relaxació, meditació i mindfulness. Josep Maria Gasset (I.Heilpraktiker).
- Formació en Kinesiologia TFH (Touch For Health). Núria Sánchez. (Institut Europeu de Kinesiologia Unificada).
- Cuina Energètica. Montse Vallory
- Macrobiòtica. Daniel Mayor (Escola Esmaca)
- Curs integral de cuiner (Escola d’hostaleria Hofmann).
- Curs avançat de Biocuina i nutrició aplicada. Aula Biocuina de Vanessa Losada.
