Estètica Natural

  • Descripció
  • Preus
  • Terapeuta
  • Demana Hora
Descripció

Estètica Natural

Preus

Tarifes Estètica Natural

Terapeuta

Veronica Lopez

He treballat de professora d’estètica integral i tècnica en diferents laboratoris de cosmètica professional. Des de sempre m’ha agradat molt ensenyar a les persones a cuidar-se la pell, quins productes són els que necessiten i com fer-los servir en el dia a dia per tenir una pell vital, plena de llum i energia.

Faig servir cosmètica 100% natural en tots els tractaments a cabina, d’origen vegetal, sense colorants, conservants ni perfums artificials. La Aromaterapia és la base dels meus tractaments facials i corporals, els quals, són doblement efectius perquè els Olis Essencials actuen sobre la ment generant benestar i el resultat a la pell per tractar tota classe de necessitats és a l’instant.

Els tractaments facials anti-age, lifting, hidratació i tractar la pell amb acne són alguns dels serveis d’eco estètica que ofereixo a la consulta.

Els tractaments corporals, el massatge terapèutic on es combinen diferents tècniques de massatge com el tuina o el balinès i teràpies de relaxació, són per a mi la porta a la felicitat i el benestar absolut.

Especialització en: Assesorament cosmètic, massatge facial Kobido i teràpies corporals de bellessa i benestar.

Demana Hora

Demana hora Estètica Natural

    WhatsApp chat