Consulta Nutricionista

  • Descripció
  • Preus
  • Terapeuta
  • Demana Hora
Descripció

Consulta Nutricionista

La Naturopatia estudia els principis de la salut, aprofundeix i sistematitza les pràctiques d'alimentació, higiene, estil de vida i remeis naturals que actuen sobre la totalitat de l'ésser humà, la seva relació amb l'entorn i la seva salut entesa de forma global i holística, integrant els aspectes físics, psicològics, emocionals, energètics i transpersonals. El seu objectiu és estimular la capacitat curativa innata de l'organisme i facilitar els seus mecanismes d'equilibri per assolir un bon estat de salut, promovent el principi de no fer mal.

La Naturopatia utilitza remeis presents en la naturalesa com l'aire, aigua, sol o elements de la terra, dieta amb alimentació específica, productes obtinguts o fabricats amb criteri naturista, plantes medicinals, suplements nutricionals i diverses disciplines, tècniques, procediments i elements naturals, sense efectes tòxics, orientats de manera personalitzada i específica per ajudar a prevenir, mantenir o recuperar la salut de l'individu i la comunitat.

Preus

Tarifes Consulta Nutricionista

  • Consulta 1 hora -- 35€

Terapeuta

Sabina Torrents

Cada cop més la societat pren més consciència sobre la importància d'adquirir uns bons hàbits saludables per aconseguir un estil de vida en armoria amb el nostre ser i el nostre entorn.

Vols saber com alimentar-te per portar una alimentació Saludable, Energètica i Nutritiva  en les diferents etapes de la vida?

En la meva consulta t'ofereixo, de forma personalitzada , l'acompanyament i les eines alimentaries  que  necessitis perquè  aprenguis, d'una manera holística, a aconseguir i mantenir la teva salut i la teva bellesa.

Titulacions:

  • Diplomada en nutrició Humana i dietètica
  • Postrau de fitoteràpia clínica
  • Ciència i Tecnología alimentaria

Especialització en: Reeducació alimentaria i alimentació esportiva.

Demana Hora

Demana hora Consulta Nutricionista

    WhatsApp chat