L’Espígol és un ecocentre a Vilanova i la Geltrú, compromès amb la cura del cos i de la ment,  des de 1982. Al pis superior es troba Espígol La Consulta, on oferim tot tipus de serveis terapèutics.

Herbolari l’Espígol va néixer el 1982, de la ma d’en Josep Rigol, ferm defensor d’una alimentació saludable i del respecte al medi ambient, amb una gran vocació de servei.

Des d’aleshores, l’Espígol no ha deixat d’evolucionar, per adaptar la herbodietètica i els productes naturals a les necessitats de cada moment.

Actualment la segona generació segueix defensant els mateixos valors, treballant dia a dia per millor el servei al client.

Treballem a favor d’una agricultura ecològica i socialment justa. Assegurem que tots els nostres proveïdors segueixin la nostra filosofia de treball.

L’equip de l’Espígol treballa dia a dia per oferir el millor servei als seus clients amb personal qualificat i especialitzat, en alimentació saludable i ecològica.

L’Espígol continua sent la “botiga de barri”, però actualitzada a les necessitats d’un client modern i més conscienciat, mantenint l’essència del tu a tu.