En este momento estás viendo CHAPATIS DE GHEE AMB CURRI DE VERDURES:

CHAPATIS DE GHEE AMB CURRI DE VERDURES:

Fa uns dies us vam parlar del GHEE i les seves propietats i avui ús volem donar una idea de recepta per començar a introduir-lo a les vostres rutines alimentàries.

CHAPATIS DE GHEE AMB CURRI DE VERDURES:

Ingredients

  • 300 g de farina
  • 40 g de GHEE
  • 1 got (de vi) d’aigua temperada, sal.
  • 2 albergínies
  • 1 nap
  • 2 pastanagues
  • 2 porros
  • 1/4 de cabdell
  • 500 ml de llet de coco
  • Curri en pols
  • Oli de sèsam, sal, pebre, coriandre fresc.

Preparació

CHAPATIS: barrejar la farina, el GHEE i la sal. Començar a pastar-ho i afegir-li a poc a poc l’aigua temperada fins que es formi una massa que s’enlairi dels dits. A vegades no és necessari el got sencer. Pastar-ho cinc minuts, i deixar-ho reposar 1/2 h cobert amb paper film.

Tornar-ho a pastar i dividir la massa en porcions iguals, de la grandària d’un kiwi. Empolvorar-ho de farina i donar-li forma rodona. Escalfar una paella i pintar-la amb una mica de GHEE. Fer els pans a la planxa fins que els surtin bombolles. Donar-los la volta i fer-los per l’altre costat.

CURRI: tallar la verdura en daus i saltar-la a foc fort amb una mica d’oli de sèsam. Quan comenci a daurar-se, afegir la llet de coco i el curri i salpebrar-lo. Coure-ho 20 min. fins que les verdures estiguin tendres i la salsa hagi espessit. Empolvorar coriandre, servir-ho amb el pa recentment fet i a gaudir!⁠

Deja una respuesta