En este momento estás viendo “CALDET” DE VERDURES

“CALDET” DE VERDURES

Primera recepta de l’any, naturalment, dedicada a seguir cuidant-vos preparant als vostres cossos per a la tornada a la rutina depurant el vostre organisme després d’aquests dies de festes i excessos alimentaris. ⁠

Seguim amb la setmana de neteja! Avui us proposem un “CALDET” lleuger i nutritiu, ideal POST-FESTES, fet a base de VERDURES fresques que podreu trobar a l’Espígol. Es tracta d’un caldo superdiürètic, nutritiu i amb molt poquetes calories que a més és superfàcil de preparar.

Ingredients

  • 1 o 2 cullerades de AOVE⁠
  • 4 grans d’all⁠
  • 1 ceba⁠
  • 2 naps⁠
  • 2 pastanagues⁠
  • 1 branca d’api⁠
  • 2 porros⁠
  • 1 patata⁠
  • 2 fulles de llorer⁠
  • 8 tasses d’aigua (2 litres)⁠
  • 1 o 2 cullerades de salsa de soia⁠

 

Preparació

Posar l’oli en una olla i quan estigui calenta afegir les verdures trossejades que saltarem a foc mig alt fins que es daurin.⁠

Afegeix el llorer i l’aigua. Puja el foc al màxim i quan comenci a bullir baixa’l a foc mitjà. Deixa cuinar durant 1 o 2 hores.⁠

Colem les verdures, afegim la salsa de soia i llestos!⁠

Si volem una versió encara més lleugera, podem eliminar l’oli i coure simplement les verdures trossejades en l’aigua. ⁠

I si el voleu més nutritiu, un cop tingueu el caldo llest li podeu afegir 2 cullerades soperes de LLEVAT NUTRICIONAL o de cervesa ( producte alimentari que també trobareu a l’Espígol). ⁠

Aquest brou es pot congelar sense problemes i dura a la nevera diversos dies.⁠

Deja una respuesta