En este momento estás viendo BROQUETES DE XAMPINYONS MARINATS AL BALSÀMIC

BROQUETES DE XAMPINYONS MARINATS AL BALSÀMIC

Ingredients

  • 12 Xampinyons grans⁠
  • 15 ml d’AOVE⁠
  • 75 ml Vinagre de Mòdena⁠
  • 2 g Farigola seca⁠
  • Sal⁠
  • Pebre negre mòlt⁠

 

Preparació

Pelem els xampinyons i tels hi tallem la part més dura de l’extremitat de la tija. Barregem en un bol bastant profund el balsàmic juntament amb l’oli d’oliva, un pessic de farigola, sal i pebre. Tallem cada xampinyó en dos i posem a marinar en el bol durant uns 30 minuts.

Retirem les meitats de xampinyons de la marinada i els enfilem en els escuradents de fusta. Segons la grandària dels xampinyons podreu variar el nombre de broquetes per fer. Escalfem una paella amb unes gotes d’oli, hi posem les broquetes a rostir uns 4 minuts de cada costat i a punt!⁠👌🏻

Recordeu que a l’Espigol podeu trobar verdura fresca de la millor qualitat i tots els ingredients necessaris per a les vostres receptes. Volem foto dels vostres menús de Nadal!! Compartiu?!

😃

Deja una respuesta